Wat wil de opdrachtgever nu echt, hoe wil de opdrachtgever het en hoe kan ik daaraan voldoen?

Deze vragen staan bij mij, Marja van de Klok-Schipper, centraal bij iedere nieuwe opdrachtgever. Ik word er blij van als Allerhandenhulp haar bijdrage kan leveren aan een soepel verlopend bedrijfsproces, waar nodig in te springen, praktische zaken aan te dragen en de puntjes op de i te zetten. Daarbij is een goede match met de opdrachtgever voor mij essentieel. Mijn doel is maatwerk te leveren aan een tevreden opdrachtgever.

Jezelf blijven vernieuwen
Mijn motto is: blijven leren, jezelf blijven vernieuwen, open staan voor nieuwe ontwikkelingen.
Zo vond ik, dat mijn ‘oude’ website wel wat extra ‘schwung’ kon  gebruiken. Het was tijd om Allerhandenhulp weer opnieuw te laten fonkelen. En dat is volgens mij gelukt! Neem maar eens een kijkje op www.allerhandenhulp.nl. De foto’s daar zijn trouwens afkomstig van Jonneke.nl, een echte vakvrouw.

Chapeau voor Mok Heijmerink!
Bij de nieuwe website werd ik geholpen door Mok Heijmerink van’ Webbouwen aan de Keukentafel’. Zie:  Een website die bij je past | Sterke inhoud & vormgeving (webbouwenaandekeukentafel.nl). Met haar geweldig gave concept kon ik met behulp van instructiefilmpjes de voorbereiding helemaal zelf doen en werd de website in één middag ‘aan de keukentafel’ naar mijn wensen gebouwd. En de dienstverlening houdt daar niet op. Mok blijft mij en haar andere klanten adviseren over bijvoorbeeld de vindbaarheid van de website en andere relevante zaken.

Gelukkig
Toen ik negen jaar geleden met Allerhandenhulp startte was het onzeker waar dit avontuur mij zou brengen: welke richting zou ik opgaan, zou het allemaal lukken? Ik had een schat aan ervaring opgedaan in allerlei ondersteunende functies in de bedrijfsleven; de volgende stap was die naar zelfstandigheid. Inmiddels ben ik gelukkig met de hechte zakelijke band, die ik heb mogen opbouwen  met een aantal vaste en tijdelijke opdrachtgevers.