Marja van de Klok – Schipper

Over Marja

Faciliteert

Manifesteert

Inspireert

Regelen

Het werken met mensen en het plannen, organiseren en regelen maakt me blij. Ook voor het administratief orde op zaken stellen bent u bij mij aan het goede adres. Ik pak door en heb een dienstverlenende instelling. Ik ben gewend zelfstandig te werken, dring gauw door tot de kern van de zaak en denk in praktische oplossingen. Kenmerkend voor Marja zijn: enthousiasme, empathie, betrouwbaarheid en humor.

“Het is fijn om met Marja te werken, die zo vriendelijk, integer is en respect heeft voor iedereen. Je staat altijd voor mij klaar als ik je iets vraag en dat waardeer ik enorm. Je bent super en een ‘kei’ in je werk. Ik hoop dat we nog heel lang samen kunnen werken.”

Mevrouw N. Sener-Karadavut, directeur Kringtex B.V. in Amersfoort

“Marja heeft jarenlang de notulen van de bestuursvergaderingen gemaakt voor Welzijn Baarn. Dat deed ze bijzonder nauwkeurig en zorgvuldig. Daarbij is het zeer prettig samenwerken met Marja. Ze is zeer flexibel en uitermate hartelijk en vriendelijk.”

Anne Slingerland, voormalig bestuurslid Welzijn Baarn

Motivatie

Het werken met mensen en taal vind ik erg leuk. Ben accuraat, betrokken en betrouwbaar. Heb een brede belangstelling en ben flexibel en vriendelijk. Dring gauw door tot de kern van de zaak. Ben daarnaast een ‘bezige werkbij’ en word blij van het keurig afwerken van zaken.

Opleiding

HAVO, Schoevers, Middenstand, VWO Frans en Engels, Praktijk Diploma Boekhouden.

Werkervaring

2012 – heden

Allerhandenhulp, secretariële dienstverlening, www.allerhandenhulp.nl

Diverse initiërende en ondersteunende werkzaamheden, w.o. notuleren, secretariële/ administratieve ondersteuning van het management, projectondersteuning, plannen en organiseren, kostenbewaking, redigeren manuscripten.

Overige werkervaring

December 2017 – heden:

Saar aan Huis, ondersteuning mantelzorg

Diverse ondersteunende functies had ik bij:

DHV, AkzoNobel, Safety Concepts Group, Provincie Utrecht, Monumentenwacht, Hydrologic, Warber Human Resources.

Notuleren

Het notuleren van RvB- en RvT-vergaderingen, ALV’s, VvE-vergaderingen en MT-meetings voor diverse opdrachtgevers, w.o. Welzijn Baarn, Kringtex, Stichting Kindcentrum Oldebroek, Watertoren B.V. en Van der Horst Report/VvE Metea.

Talenkennis

Nederlands: uitstekend, Duits: goed, Engels: goed, Frans: redelijk.

Ik bied u graag

een helpende hand

Interesse?

Neem contact met mij op voor uw maatwerk.